Home Najave Košarkaše Gorice za vikend očekuje okršaj sa sinjskim Alkarom

Košarkaše Gorice za vikend očekuje okršaj sa sinjskim Alkarom

Na redu je utakmica 2. kola HT Premijer lige

PODIJELITE

Gorički košarkaši ovog vikenda putuju na utakmicu 2. kola HT Premijer lige na gostovanje kod sinjskog Alkara. Nastavili su sa svakodnevnim radom i pripremama za utakmicu protiv mlade i potentne momčadi koja je u Zagrebu zamalo došla do pobjede protiv Dinama, a koja je na domaćem terenu puno opasnija.

Trener Vladimir Krstić predstavio se u najboljem svjetlu i u prvom kolu debitirao pobjedom. Za drugo kolo najavio je težak susret: „U subotu na čeka vrlo teško gostovanje u Sinju. Alkar je u 1. kolu odigrao jednu vrlo dobru utakmicu protiv Dinama u kojoj su bili jako blizu pobjede što nam puno govori o njihovoj kvaliteti. Moramo biti potpuno fokusirani, a obrana i skok će biti ključ za doći do pobjede. Tko bude dominirao u ovim elementima odnijet će puni plijen u ovom susretu” – zaključio je gorički trener.

Dino Cinac je protiv Zaboka nosio svoju ekipu silnom energijom iako je do zadnjeg časa bio pod upitnikom hoće li uopće zaigrati. Utakmicu u Sinju najavio je riječima: „Dobro nam je poznato kakva utakmica čeka svaku ekipu u Sinju jer Alkar je jedna čvrsta i borbena ekipa koja na domaćem terenu stvara puno veće probleme nego u gostima. Mi se ponajprije moramo fokusirati na svoju igru i da ispunimo sve zadatke koje ćemo staviti pred sebe. Nadam se da ćemo sve ispoštovati kao što smo i protiv Zaboka jer to je utakmica u kojoj bi se nas trebalo najviše pitati. Nadam se da će svi igrači dati svoj maksimum i da ćemo slaviti.” – riječi su igrača utakmice iz 1. kola Dine Cinca.

Utakmica je na rasporedu u subotu 8. listopada s početkom u 18 sati, a naši je navijači mogu pratiti putem HKS-TV-a.