Home LJUDI VELIKE GORICE Karlo Milinković Šljeminho izbacio novi singl “Illuminati”

Karlo Milinković Šljeminho izbacio novi singl “Illuminati”

Spot za novu pjesmu Velikogoričana sniman je u dva dana, a lokacija vam je sigurno dobro poznata

PODIJELITE
Foto: Ivica Mihalić

Nakon dva rap singla, Ljubavne Instrukcije i Bakutaner, dobro poznati Velikogoričan, Karlo Milinković sa svojim umjetničkim imenom Šljeminho nastavlja u revijalnom tonu te izbacuje treći singl za Aquarius Records, Illuminati.

Uz njegov glas, za pozadinske vokale zaslužna je Bagi, jedinstveni ženski glas koji je fenomenalno odradio vokalne dionice pjesme i time dodatno začinio ovaj interesantan melos.

Tekst, kao i u svakom do sad izdanom singlu, potpisuje Karlo Milinković, a zaslužan je i za režiju i scenarij spota, dok iza glazbe i aranžmana stoji Marko Stijaković – STEY. Snimanje i montažu odradio je Luka Križanac, a za fotografije sa snimanja zaslužan je Ivica Mihalić.

Pjevna melodija uz misteriozni beat

Kako nam govori Karlo, spot su snimali dva dana: “Jedan cijeli dan smo proveli u bircu, a drugi dan još malo tamo i nakon toga vožnja po gradu.

Sama ideja imena pjesme, Illuminati, kaže nam, nema dublje značenje: “Jednostavno se uklapalo u taj refren kad sam pisao tekst po melodiji, a i slagalo mi se lijepo s ostatkom refrena.”

Karlo za pisanje pjesama inače inspiraciju dobiva posvuda, pa čak i pod tušem: “Inspiracija mi dođe većinom pod tušem, kad sam na poslu, ili kada ne mogu zaspati… kad bi se natjerao napisati pjesmu, nema šanse da bih uspio, ali kad me pukne inspiracija, napišem cijelu kroz pola sata-sat.”

Pjesma Illuminati je dostupna na svim streaming servisima, a jučer je održana premijera na YouTube-u. U samo jednom danu pjesma je zaradila nekoliko tisuća pregleda. Spot možete pogledati ovdje i u nastavku, kao i zapratiti Šljeminha na Facebooku i Instagramu.