Home Izdvojeno Kao zahvalu za darove, najmlađi članovi DVD-a Turopolje vatrogascima izradili čestitke

Kao zahvalu za darove, najmlađi članovi DVD-a Turopolje vatrogascima izradili čestitke

Primili su oko 30 čestitki, a mi se ne možemo odlučiti koja je simpatičnija i ljepša

PODIJELITE

Bez obzira na to što su ovogodišnji blagdani malo drugačiji, dobrovoljno vatrogasno društvo Turopolje nije moglo propustiti da najmlađim članovima zajednice pokaže kako misle na njih.

Ove godine se baš i ne družimo, pa tako nema niti našeg tradicionalnog Božićnog druženja. No čudna je godina i traže se drugačije mjere koje su na kraju i poduzete.“, govore iz DVD-a Turopolje.

Zato su, uz mjere, najmlađim članovima pokucali na vrata njihovih domova i donijeli im slatke pakete, čestitke i bojanke Hrvatske vatrogasne zajednice. Patrik Čunčić iz dobrovoljnog vatrogasnog društva nam govori kako su podijelili oko 40 paketa najmlađim članovima, većini iz Turopolja, a bilo ih je i iz Rakitovca.

No, svoju zahvalnost i predivan božićni duh pokazala su i djeca koja su primila darove. Kao znak zahvale, oni su dobrovoljnim vatrogascima izradili prekrasne božićne čestitke! Kako nam govore, čestitki je bilo oko 30. Sve to su zabilježili i kamerom, pa ako se želite malo rastopiti od simpatičnosti, preporučujemo da pogledate cijelu galeriju na stranici DVD-a Turopolje. Pronaći je možete OVDJE.