Home Gospodarstvo Kampanja ‘Blizu grada, blizu srca’ na tri jezika poziva u naše krajeve

Kampanja ‘Blizu grada, blizu srca’ na tri jezika poziva u naše krajeve

Ova suradnja Turističke zajednice Zagrebačke županije i Grada Zagreba promovira zagrebački prsten i glavni grad kroz destinacijsku kampanju

PODIJELITE

Turistička zajednica grada Zagreba i Turistička zajednica Zagrebačke županije zajedno su kreirale posebnu promotivnu kampanju posvećenu Zagrebu i njegovoj okolici pod sloganom „Blizu grada, blizu srca“ ili „Around Zagreb“.

Ova suradnja prikaz je prvog zajedničkog projekta koji promovira zagrebački prsten i glavni grad kroz destinacijsku kampanju.

“Prijateljstvo između Zagreba i Zagrebačke županije iskazuje se i u ovim izvanrednim okolnostima obostrano potvrđujući uzajamno povjerenje i partnerstvo, a koje je rezultiralo destinacijskom kampanjom „Blizu grada, blizu srca“. U samoj pripremi pratili smo trendove na tržištu putovanja, osluškujući sigurnosnu situaciju te sada pokrećemo zajedničku kampanju na tri strana jezika: engleskom, njemačkom, slovenskom i, naravno, hrvatskom jeziku. U TZGZ prepoznali smo idealnog partnera te smo sigurni kako će se naše zajedničke kampanje provoditi i u budućnosti jer Zagrebačka županija grli Zagreb.”, izjavila je direktorica TZZŽ, gđa Ivana Alilović.

Glavne odlike ove kampanje, kako navodi direktorica TZGZ, dr.sc. Martina Bienenfeld, su boravak na otvorenom, u zelenilu i prirodi s fokusom na zdravlje, sigurnost, održivost i kompatibilnosti ponude Zagreba i njegove okolice. Za razliku od naših dosadašnjih aktivnosti u kojima TZGZ ciljano promovira određeni turistički proizvod, ova kampanja je posebna i važna jer je riječ o konkretnoj destinacijskoj promidžbi. “Ideju o zajedničkoj promociji, o kojoj smo već neko vrijeme pregovarali s kolegama iz TZZŽ, uspješno smo realizirali s dolaskom gospođe Alilović i drago mi je da sada partnerski nastupamo na ciljanim tržištima: Njemačke, Austrije, Slovenije, BIH, a, naravno, i u drugim dijelovima Hrvatske. Skrećemo pažnju i na nove web stranice www.aroundzagreb.hr koje su posebno kreirane za našu kampanju, a koje daju kreativne prijedloge kako provesti, npr., tri dana u Zagrebu i okolici, stvarajući nove doživljaje i uspomene.”, izjavila je.

Ova kampanja “Blizu grada, blizu srca” kreirana je s ciljem stvaranja jedinstvene platforme promocije bogate ponude Zagreba i njegove okolice. Tako će se obraćati emitivnim tržištima tijekom cijele godine, podsjećajući ljubitelje putovanja koliko je turistička ponuda Zagreba i zagrebačke okolice raznolika, kvalitetna i atraktivna.