Home Izdvojeno Juniori KK Gorice izborili 1. ligu

Juniori KK Gorice izborili 1. ligu

PODIJELITE
Foto: KK Gorica

U finalnoj utakmici kvalifikacija za 1. ligu mladi Bikovi danas prijepodne pobijedili su vršnjake iz KK Medveščak rezultatom 89:87

Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj borbi. Gosti su u jednom trenutku imali 7 poena prednosti (11:18), ali igrači pod vodstvom Hanija Istanbulija nisu dopustili da im utakmica ispadne iz kontrole i tricom Dragojevića u 17. minuti izjednačili smo na 34:34. Egal je bio i na kraju poluvremena pa se na veliki odmor otišlo s rezultatom 42:42.

U nastavku smo preko raspoloženih Ninića i Kotrulje zagospodarili terenom i otišli na +9 (59:50). Na žalost, Ninić je zbog 4. osobne iz predostrožnosti morao na klupu što Medvjedi koriste i do kraja četvrtine preokreću na 65:69.

Zadnju dionicu tricom je otvorio Ninić, a zatim se razigrao Kotrulja koji nas je u zadnjih 5 minuta sa 16 poena vodio do pobjede. U zadnju minutu ušli smo sa 7 poena prednosti (88:81) i činilo se da je kraj. Međutim, gosti su nam s dvije trice pokušali zakomplicirati život, ali vremena za preokret nisu više imali.

Zasluženo slavlje mladih Bikova, ali već od sutra ih čeka rad i znoj jer zadnji put kad smo participirali u 1. ligi ispali smo bez ijedne pobjede.

Gorica: Kotrulja 33, Ninić 21, Vukadin 10, Ružić 9, Dragojević 7, Mudrinić 5, Stojanov 4, Baričić, Buzov, Lacić, Tomić, Stipić

Tekst: KK Gorica