Home Velikogoričani na djelu Jump-up obrt: Poklanjamo rođendansku proslavu djetetu iz obitelji slabijeg financijskog stanja

Jump-up obrt: Poklanjamo rođendansku proslavu djetetu iz obitelji slabijeg financijskog stanja

Ukoliko znate dijete kojem bi ova divna gesta vratila osmijeh na lice, javite se s prijedlogom na kontakte u tekstu...

PODIJELITE
Foto: jumpup.hr/web

Iz lomničkog Jump-up obrta, koji u ponudi ima prostor za dječje rođendanske proslave i više vrsta ‘napuhanaca’ odlučio se za lijepu humanitarnu gestu. Odlučili su se učiniti dobro djelo kako bi jednom djetetu vratili osmijeh na lice na njegov/njezin poseban dan.

Naime, u više su navrata darovali napuhance, a sada su se odlučili razveseliti jedno dijete, čiji roditelji nažalost nisu u mogućnosti proslaviti rođendan na taj način, darovati rođendan iz snova. Evo o čemu se radi…

Ovog puta darujemo rođendansku proslavu u našoj igraonici,
stoga Vas kao i do sad molimo da nam javite ukoliko poznajete dijete koje bi strašno voljelo proslaviti rođendan sa svim svojim prijateljima i uživati u igri s našim dragim animatorima no nažalost nije u mogućnosti. Organizirat ćemo rođendan iz snova u našoj igraonici i omogućiti odabir bilo kojeg od naših ponuđenih paketa – ističu iz Jump up-a.

Stoga, ukoliko znate za nekoga koga bi ova divna gesta iz Jump-upa jako razveselila, a o ovakvom rođendanu nažalost može samo sanjati, javite se na kontakt broj 0959002258 ili na facebook stranicu Jump-up prostor i oprema za proslave.