Home Izdvojeno Jubilarni HVIDRA-in malonogometni turnir otvoren i za najmlađe

Jubilarni HVIDRA-in malonogometni turnir otvoren i za najmlađe

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

Krajem prosinca održat će se 25. HVIDRA-in malonogometni turnir. U sportskoj dvorani Srednjoškolskog centra prve utakmice igrat će se 27. prosinca, a velika završnica bit će 8. siječnja 2017. godine. Kako bi privukli što više natjecatelja i posjetitelja, organizatori su ove godine uveli i neke novosti.

– Obzirom na to da se radi o jubilarnoj 25. godišnjici ove godine ćemo uvesti u redovni sastav limače i prstiće. Ta nas novina najviše veseli – rekao nam je Mate Ćorić, predsjednik velikogoričke HVIDRA-e koja organizira ovogodišnji turnir.

Za prstiće i limače igrat će turopoljski klubovi – 12 prstića i 12 limača. Najbolji će osvojiti medalje i pehare. Finale se igra 8. siječnja. Novosti su uvedene i za starije ekipe. Igrat će se repasaž u seniorskom i veteranskom dijelu turnira.

Foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva
Foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

– Smanjili smo cijene kotizacija da bismo potaknuli goričke klubove da se što više angažiraju i da im cijena bude prihvatljivija. Za seniore je 600 kuna i za veterane 500 kuna. Nadamo se da će biti puno više ekipa nego prijašnjih godina zato što je jubilarni turnir. Očekujemo najmanje 70 klubova bez prstića i limača – rekao je Ćorić za Kronike Velike Gorice.

Prijave se primaju putem telefonskih brojeva 098 90 90 523 i 091 78 59 731 do 22. prosinca do 17 sati. Izvlačenje parova je 23. prosinca u 18 sati u Clubu 100. Na dan igranja finala, 8. siječnja, utakmice će izravno prenositi Sportska televizija. Fond nagrada iznosi 50 tisuća kuna.

Pokrovitelji 25. malonogometnog turnira KUP HVIDRA-e 2017. su Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske, Grad Velika Gorica, Zagrebačka županija, Zajednica športskih udruga Velike Gorice i Turistička zajednica Grada Velike Gorice.