Home Izdvojeno Joy, žena koja je ostvarila svoje snove

Joy, žena koja je ostvarila svoje snove

PODIJELITE

Inspiriran istinitom pričom, drama ‘Joy’ je prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj – usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama.

Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy koju je utjelovila sjajan mlada oskarovka Jennifer Lawrence, uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji.

Ova priča ponovno je okupila sjajnu glumačku ekipu. Jennifer Lawrence, Bradley Cooper i Robert De Niro glavni se protagonisti drame ‘Joy’ čiju režiju potpisuje David O. Russell.

Ista ekipa glumila je i u filmu ‘Silver linings Playbook’, kod nas poznatiji pod nazivom ‘U dobru i u zlu’. Jennifer je za glavnu ulogu u tom filmu osvojila Oscara. Režiju je također potpisao David O. Russell. I u njegovom filmu ‘Američke varalice’, vodeće uloge pripale su Lawrence i Cooper. Odlična suradnja nastavljena je i u filmu ‘Joy’.

Ovu zanimljivu dramu s elementima humora možete pogledati već sutra u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu. U isto vrijeme prikazuje se još u ponedjeljak, utorak i srijedu, dok je u nedjelju, 7. veljače na rasporedu u 18.30 sati.

Fotografija: Facebook