Home Najave Jezičak slavi pet godina rada uz simpozij i premijeru predstave “Pia Mia...

Jezičak slavi pet godina rada uz simpozij i premijeru predstave “Pia Mia i čudesni safari”

Predstavu potpisuju Ana Katulić i Marija Antić, a pogledati je možete u nedjelju uz prethodnu rezervaciju karata

PODIJELITE

Logopedski kabinet Jezičak ove godine slavi veliki peti rođendan te tim povodom organiziraju prvi Jezičkov vikend. Kabinet je osnovan 2018. godine te će ovu obljetnicu obilježiti u kabinetu na adresi Bratstvo I 65.

Početak proslave bit će u petak, 15. rujna od 11:30 sati kada će se održati proslava, a dan nakon slijedi mini simpozij za stručnjake s predavanjima gostiju s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta te praktične radionice. U subotu program započinje u 9:30 i trajat će do 13:00 sati. Gosti predavači su prof. dr. sc. Jelena Kuvač Kraljević, Prof. dr. sc. Mirjana Lenček, Maja Hmelina, prof. logoped ispred Omo Guru startupu i Lexie sustava za disleksične osobe.

U nedjelju će se održati premijera predstave za djecu „Pia Mia i čudesni safari“ u Dvorani Galženica. Predstavu potpisuju Ana Katulić i Marija Antić. Lik Pije Mije zaigrat će Ana Katulić, a naslovne pjesme u predstavi djelo su skladatelja Aleksandra Kačurova. Interaktivna predstava u trajanju 40 minuta namijenjena je predškolskom uzrastu 3+. Broj mjesta za premijeru je ograničen, a javiti se možete na mario@piamia.hr, zaključno s 14.9.2023. Predstava počinje u 10:00 u Dvorani Galženica, a karte je potrebno rezervirati i preuzeti prije predstave.

Ako se odlučite sudjelovati na Jezičkovom vikendu i proslavi, mole da vozila ostavite na OVOJ lokaciji ili najbližem gradskom parkingu. Osim toga, ako dolazite na simpozij, da svoj dolazak zajedno s brojem uzvanika iz vaše Ustanove dostavite najkasnije do srijede 13. rujna kako bi iz Jezička mogli pripremiti sve za proslavu.