Home Najave Je li nasilje urođeno ili se uči? Saznajte na tribini Centra za...

Je li nasilje urođeno ili se uči? Saznajte na tribini Centra za djecu, mlade i obitelj

Sudjelovat će stručnjakinje, srednjoškolke i studentica iz inicijative Boli me

PODIJELITE

U sklopu 16. Tjedna psihologije će se u Vijećnici POUVG održati tribina pod nazivom “Zašto smo nasilni?” Na ovoj tribini sudjelovat će mlade učenice, studentica iz inicijative Boli me te stručnjakinje koje će zajedno govoriti o temi nasilja.

Prisutne gošće pokušat će odgovoriti na pitanja vezana uz uzroke nasilnog ponašanja i što dovodi do takvog ponašanja, je li ono urođeno ili se uči tijekom života? Budući da nasilje i nasilno ponašanje muči sve članove društva, a na nasilje se posebno žale mladi, ovaj put će gosti većinom biti mladi – srednjoškolke i studentice, a podatke istraživanja i postupanja u školi prezentirat će prisutne psihologinje.

Na tribini će sudjelovati Nika Keserović, studentica, Inicijativa Boli me, Matea Hrženjak, učenica, 4. gimnazija, Nera Stipetić, učenica, Športska gimnazija, Mateja Pavlinovac, psihologinja, OŠ Vukovina te Sanda Puljiz Vidović, psihologinja i ravnateljica Centra za djecu mlade i obitelj Velika Gorica.

Tribina će se održati u utorak 21. veljače u 17 sati u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta na adresi Zagrebačka 37, Velika Gorica. Ulaz je slobodan, ali zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na telefon Centra za djecu mlade i obitelj 01/6231-734, mobitel 091/6231-734 ili na e-mail info@centar-dmo-vg.hr.