Home Gospodarstvo Izabrano novo vodstvo DVD-a Kurilovec

Izabrano novo vodstvo DVD-a Kurilovec

U narednih pet godina za predsjednicu DVD-a izabrana je Višnja Jančić, a čestitkama su se pridružili mnogi sugrađani, kao i predsjednik VZG Velika Gorica

PODIJELITE
Foto: DVD Kurilovec/Facebook

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kurilovec održalo je 11. veljače 2021. godine redovnu izbornu sjednicu Skupštine na kojoj je izabrano vodstvo u narednih pet godina.

Za predsjednika DVDa izabrana je Višnja Jančić, za zapovjednika je izabran Hrvoje Sučić, za dopredsjednika DVDa Miljenko Jančić, za zamjenika zapovjednika Mario Pischiutta, za tajnika Tea Bačurin Hasija, za blagajnika Petra Mataković Šafarić, a za članove Upravnog odbora Mario Crnkoci, Dražen Hasija, Mario Knapić, Ljiljana Pischiutta, Ivan Odrčić, Željka Šimunić i Juraj Veselić.

Za članove Zapovjedništva DVD-a, uz zapovjednika Hrvoja Sučića i njegovog zamjenika Maria Pischiuttu izabrani su Dejan Zubec kao pomoćnik za preventivne poslove, Boris Suša kao pomoćnik za opremu i tehniku, Petra Mataković Šafarić kao pomoćnik za administrativne poslove, te Dražen Hasija i Mario Knapić za članove. Za Nadzorni odbor DVDa izabrani su Sanja Zubec kao predsjednik odbora, te Robert Šimunić i Željko Veselić za članove. Za članove suda časti izabrani su Mario Bučar, Božidar Dianežević, Nikola Jančić, Danijel Pavičić i Anđelko Veselić.

Mnogi su se pridružili čestitkama novome vodstvu, a među njima se našla i ona predsjednika VZG Velike Gorice.

– Čestitam novoizabranom vodstvu i ujedno im želim puno uspjeha u radu – napisao je Dalibor Mrakovčić, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice