Home Izdvojeno Ivanka Mazurkijević i Mrle otvaraju ovogodišnji VG Fest!

Ivanka Mazurkijević i Mrle otvaraju ovogodišnji VG Fest!

Očekuju nas koncerti grupe Let 3 i Ivane Kindl te brojne radionice i nastupi

PODIJELITE

Stiglo je i to vrijeme, u grad stiže VG Fest, festival urbane kulture i kreativnog nereda! Ovogodišnji bogati program otvorit će jedinstvena predstava za djecu “Kišni razdraganci” u izvedbi Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića poznatijeg kao Mrle. Spremni su za vrištanje, skakanje, pjevanje i plesanje s vama jer stvaraju nove, zarazne hitove koje će i djeca roditelji dugo nakon koncerta pjevušiti. Predstava će se održati u  petak 3.6. od 17:30 sati.

Iste večeri na redu je i veliki koncert naše sugrađanke i mentorice u showu “Zvijezde pjevaju” Ivane Kindl, koja će ovim koncertom proslaviti 20 godina karijere. U subotu 4.6. će se kroz cijeli dan održavati brojne plesne, sportske, kreativne i ekološke radionice „Ne VGtiraj Eko reagiraj!“. Program “Živimo zdravo i aktivno” trajat će od 10 do 13 sati i cijelo jutro moći ćete se okušati u brojnim sportskim radionicama.

Očekuju nas i edukativne radionice o zaštiti okoliša, prirodne kozmetike, reciklaže, izrade terarija i mnoštvo zanimljivog sadržaja. Tu su i brojne druge radionice od 16 sati poput radionica zmajarenja, likovnih radionica, oslikavanja kanom, oslikavanje lica, društvene igre, izrada čarobnih štapića, radionice kluba mladih, izrada vijača za preskakanje od plastičnih vrećica, oslikavanje platnenih vrećica, ”Ostavi svoj trag ”…

Održat će se i radionice plesa na svili, foto kutak, predstava Krijesnice od 19 sati, predstava “Uzbuna u plastičnom carstvu”, a vrhunac drugog dana festivala bit će nastup grupe LET 3.