Home Vijesti Ivan Zlodi snimio pjesmu “Hvala ti Marijo” na mjestu ukazanja u Roženici

Ivan Zlodi snimio pjesmu “Hvala ti Marijo” na mjestu ukazanja u Roženici

Za spot je zaslužan Velikogoričanin Robert Klarić

PODIJELITE

Ivan Zlodi iz Velike Bune u duhovnoj je glazbi pronašao svoj mir. Ovakvu vrstu glazbe stvara već oko osam godina, a sada je za svoju već objavljenu pjesmu objavio i novi spot. Riječ je o pjesmi “Zdravo Marijo” za koju je spot radio Velikogoričanin Robert Klarić, a snimljena je u Roženici na mjestu ukazanja.

“Samo ukazanje dogodilo se 24.06.1951. godine u nedjelju na blagdan sv. Ivana Krstitelja. U Roženici danas stoji kapelica Presvetog Srca Marijinog i Presvetog Srca Isusovog. Kasnije ih je još bilo puno po cijelom selu. Snimali smo na ovoj lokaciji jer je bilo najljepše za spot.”, objašnjava nam Zlodi.

Ivan smatra da je upravo duhovna glazba jako dobar „kanal“ preko kojeg se širi Božja Riječ. Kako nam govori, svaka vrsta glazbe ima svoju publiku te misli da duhovnu glazbu sve više ljudi, mlađih i starijih, prati pomoću društvenih mreža i interneta. Ivana možete pratiti na njegovom YouTube kanalu na kojoj se nalazi njegova nova pjesma i spot.

Za tekst i glazbu zaslužan je Ivan Zlodi, za mix i mastering Robi Bobesić, a snimanje i glazbena produkcija odrađena je u Release Music Studiju Buševec. Spot pogledajte u nastavku.