Home Sport Iva Mišković iz goričkog tenis kluba iTeam briljirala u Samoboru

Iva Mišković iz goričkog tenis kluba iTeam briljirala u Samoboru

Bio je to jak turnir trećeg ranga s najboljim igračicama uzrasta do 18 godina

PODIJELITE

S otvaranjem vanjske sezone obično krenu i teniski turniri na otvorenom, ali s obzirom na situaciju s pandemijom koja nas je zadesila i turnira je sve manje.

Srećom, neki turniri se ipak uspiju održati te je tako naša velikogoričanka Iva Mišković iz teniskog kluba iTeam Velika Gorica nastupila na turniru “OP TK Samobor do 18 godina” koji se održao od 17. do 19. travnja 2021. godine.

Iva je nastupila kao četvrta nositeljica u pojedinačnoj konkurenciji od ukupno 24 igračice na turniru te zaradila pehar u polufinalu. Bio je to jak turnir trećeg ranga s najboljim igračicama tog uzrasta i moram reći da sam ponosna – ističe Ivina trenerica Barbara Rajić.

Foto: iTeam Velika Gorica

Prvo kolo Mišković je bila slobodna, dok je u drugom kolu nadigrala igračicu Miu Mišić rezultatom 6:3 6:3. Četvrtfinale je bilo napeto, kao i obično kada se sretnu Sara Stojanović i Iva Mišković te je završilo ponovnom Ivinom pobjedom 7:6(5) 7:5. Za ulaz u finale, Ivu je zaustavila 1. nositeljica turnura Bruna Maričić rezultatom 6:3 6:2.

U parovima je Iva nastupila sa starom partnericom Stellom Knez (TK Split 1950) s kojom je već osvajala turnire parova, ali su ovaj put nakon pobjede u četvrtfinalu nad parom Ivana Magdalena Vuletić i Dina Gladan (Split) izgubile nakon velike borbe od vrlo jakog para Ria Derniković Novaković i Luna Ivković (iTeam). Ivi je ovaj turnir ujedno bio i vrlo jaka priprema za predstojeće prvenstvo Hrvatske do 18 godina koje će se održati od 01.-06. svibnja u Splitu.

Veselimo se novim turnirima i Ive i ostalih igrača i nadamo se kako će se će se turniri i treninzi u što većoj mjeri uspjeti i održati – poručuju iz kluba.