Home Izdvojeno Iskoristite slobodno vrijeme za edukaciju

Iskoristite slobodno vrijeme za edukaciju

PODIJELITE

‘Neke nove fore u učenju’ program je Centra za djecu, mlade i obitelj namijenjen učenicima od 6. do 8. razreda osnovnih škola i srednjoškolcima s područja Velike Gorice. Cilj programa je predstaviti polaznicima kako da uspješnije učite, koje su strategije učenja, kako da steknu vještinu organizacije vremena, te koje su to tajne motivacije i koncentracije.

Program će se odvijati u večernjim satima, a planira se 11 susreta. Prijaviti se možete do 1. veljače putem FB stranice, e-maila info@centar-dmo-vg.hr, pozivom na broj 6231-734 ili osobno u Centru, Kurilovečka 48.

PROGRAM ‘KLUB 3’

Na istoj adresi, četvrtkom od 17 do 18.30 sati, odvija se program ‘Klub 3’ namijenjen roditeljima djece u dobi od 1 do 3 godine.

-Roditelji će imati priliku bolje se upoznati s kreativnim tehnikama za najmlađu dob, brojalicama, zajedno se s djecom kretati preko prepreka, igrati zajedničke igre, plesati i kretati se po prostoru.-istaknuli su u Centru za djecu, mlade i odgoj.centar-za-djecu-i-mlade-roditelji-17.jpg

Svi koji imaju potrebu slobodno vrijeme provoditi sa svojim djetetom u strukturiranom i sigurnom okruženju, i koji ujedno žele podijeliti svoje roditeljsko iskustvo s drugim roditeljima dok se njihov mališan igra s drugom djecom, dobrodošli su.

Grupu vodi Renata Debartoli, mag.psych. Pohađanje je besplatno, a prijaviti se možete na gore navedene kontakte.