Home Vijesti INTERVJU Jole vas poziva na koncert!

INTERVJU Jole vas poziva na koncert!

PODIJELITE

JoleNajbolji hrvatski zabavljač Joško Čagalj Jole ponovno stiže u Veliku Goricu. U disco klubu Srce nastupit će 4. travnja u 21 sat, a Kronike Velike Gorice i Disco club Srce daruju vam besplatne ulaznice. Ne propustite tu noć biti na mjestu najbolje zabave u gradu!

Kako bi dodatno “nabrijali” atmosferu popričali smo s Jolom jer razgovor s ovim veseljakom najbolji je poziv na tulum. Pa evo što nam je rekao o nastupu u Disco klubu Srce, ali i o sebi. A imamo i eksluzivu!

– Bilo je tu svega: popularni Jole, legendarni Jole, Jole legenda… Al nisam to samo ja, govore to i za mnoge glumce, sportaše, pjevače… Meni je to velika čast i kompliment. Sve je to zahvaljujući mojim fanovima koji me prate – skromno je kroz smijeh komentirao Jole pridjeve kojima ga se često opisuje.

Poznato je da Jole na svojim koncertima ne gleda na sat. On prati puls publike i zajedno s njom uvijek uspije “užariti” atmosferu.

Jole-koncert

– Često sam čuo da ljudi kažu: “Ajmo se otkačit’ na Jolu”. Ja sam pjevač-zabavljač. Moj ni jedan koncert nije isti jer se uvijek prilagodim publici. Nemam zadani repertoar, nastojim svima ugoditi i ispuniti želje. Pratim publiku. Kad je nekom rođendan ili je netko zaljubljen i traži me pjesmu, ja mu je otpjevam – rekao nam je popularni pjevač.

– U Velikoj Gorici očekujem dobar tulum, ili kako ja to volim nazvati “otkačen, lud, kulturni tulum”. Nastupao sam već pred velikogoričkom publikom. I tamo imam svoju publiku koja me prati. Neko sam vrijeme i živio tamo pa imam dosta prijatelja u gradu i okolici – kaže Joško Čagalj Jole koji za sebe kaže kako nije “velika mega zvijezda”.

Javnosti je slabije poznato kako Jole ne pjeva samo zabavnu glazbu, a otkrio nam je i na što je posebno ponosan: “Specifičan sam, pjevam razne žanrove, ali uvijek je to prepoznatljivi Jole. Radio sam i na filmu “Moram spavat’, anđele” Dejana Aćimovića. Otpjevao sam naslovnu pjesmu “Pitaš gdje je moja ljubav”.  Iznimno sam ponosan na tu pjesmu i htio bih da je svi čuju. To je jedan skroz drugi Jole.”

Jole trenutno radi na glazbenoj suradnji sa zadarskim bendom Zaratino, a pjesmu će premijerno izvesti upravo pred velikogoričkom publikom. Opisao ju je kao veselu i zabavnu, pa će zasigurno postati veliki ljetni hit.Jole-koncert01