Home Izdvojeno Ako imate poslovnu ideju na kojoj želite raditi, prijavite se na Startup...

Ako imate poslovnu ideju na kojoj želite raditi, prijavite se na Startup VG!

Cilj je potaknuti mlade sugrađane na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu

PODIJELITE

Iako ove godine Startup VG natjecanje neće imati okupljanje timova na način na koji smo navikli proteklih godina, otvorene su prijave. Startup VG natjecanje je u razvijanju poslovnih ideja koje se već nekoliko godina održava u našem gradu. Na prijavu na ovo natjecanje su pozvani svi koji imaju poslovnu ideju na kojoj žele ozbiljno poraditi.

Cilj Startup VG je potaknuti mlade sugrađane na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu, pa svi koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat sada imaju priliku realizirati ju.

Zbog želje da se ozbiljnije poradi na poslovnim pričama otvorene su prijave za VG Startup kroz koji prijavitelji imaju mogućnost razraditi svoje poslovne ideje uz mentoriranja od strane iskusnih poduzetnika koji su dio startup zajednice.”, navode iz Grada.

Kroz ovo natjecanje će im se pružiti individualni pristup kako bi se više radilo na projektima i olakšao taj put od ideje do realizacije poslovne ideje uz savjete stručnjaka.

Podsjetimo, kao dio poduzetničkih aktivnosti u Velikoj Gorici pokrenut je i  projekt Startup inkubatora. “U prostoru startup inkubatora poduzetnici imaju osigurane uredske prostore sa svom potrebnom poslovnom infrastrukturom, ali isto tako i savjetodavnu podršku u svom radu. Prvi korisnici su već ušli u prostore inkubatora.“, dodaju.