Home Izdvojeno Ilustracije Hane Tintor dio humanitarne donatorske akcije Galerije Galženica

Ilustracije Hane Tintor dio humanitarne donatorske akcije Galerije Galženica

Kupnjom rada, čija je cijena 300 kuna, donirate za izgradnju kuće obitelji Bjelajac iz Majskih Poljana

PODIJELITE

Humanitarnoj akciji za potresom pogođena područja koju je pokrenula Galerija Galženica sada se pridružila i ilustratorica Hana Tintor koja se u Galeriji predstavlja sa serijom ilustracija Prve stvari.

Autorica je ponudila svojih 11 ilustracija s izložbe ”Nova normalnost: prostori svakodnevice” sa željom da pomogne donaciju humanitarnoj inicijativi ”Jedna kuća više”. Ova inicijativa pokrenuta je s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za izgradnju kuće obitelji Bjelajac iz Majskih Poljana, nakon što je u potresu potpuno uništena njihova stara kuća i prateći gospodarski objekti, o čemu više možete pročitati ovdje.

Cijene radova Hane Tintor su 300 kuna, a sve ih možete pronaći OVDJE.

Kako možete sudjelovati u akciji?

Nakon što odaberete željeni rad, potrebno ga je rezervirati slanjem e-maila na galerija.galzenica@pouvg.hr te ostaviti osobne podatke za dostavu rada. Nakon što dobijete potvrdni e-mail da je rad rezerviran, donirajte iznos koji je naznačen na Facebook stranici uz svaku ilustraciju na broj računa Zaklade SOLIDARNA za akciju Jedna kuća više.

Nakon što dostavite potvrdu o uplati, rad će vam biti poslan poštom ili ćete ga moći preuzeti i osobno u Galeriji Galženica od 23. ožujka. Poštarina se plaća pri preuzimanju.

Radove Hane Tintor i drugih autora možete još danas razgledati u Galeriji Galženica.