Home Vijesti I oni žele na more! Prikupljaju se stvari za štićenike iz Doma...

I oni žele na more! Prikupljaju se stvari za štićenike iz Doma za nezbrinutu djecu

Legacy organizira akciju prikupljanja svih stvari koje bi jedno dijete moglo trebati ili htjeti na plaži za 30 štićenika

PODIJELITE

Ljeto je stiglo i ovo je vrijeme kada svi koristimo naše godišnje odmore za odlazak na more ili bilo kakvu drugu plažu. S nama, naravno, uvijek nosimo i najosnovnije potrepštine – kremu za sunčanje, prostirku za plažu, možda i pokoju igru ili nešto slično.

Dok je nekima sasvim normalno da te stvari samo izvuku iz ormara, nemaju svi te privilegije. Djeca iz Doma za nezbrinutu djecu koja žele ići na more sa svojim tetama trebaju upravo te potrepštine, a u tome im vi možete pomoći.

Ekipa iz Legacyja organizirala je akciju prikupljanja svih stvari koje bi jedno dijete moglo trebati ili htjeti na plaži. One se prikupljaju za ukupno 30 štićenika doma od sedam godina pa sve do studenata.

Donacije ljetnih stvari moguće je predati u Velikoj Gorici idućeg tjedna od ponedjeljka do subote od 5. do 10. srpnja. Za dogovor o primopredaji možete se javiti Marija Šapina Gale | Facebook te na stranicu VG Legacy | Facebook.