Home Izdvojeno Humane zvijezde Hrvatske stižu na gorički stadion

Humane zvijezde Hrvatske stižu na gorički stadion

PODIJELITE

Humanitarna nogometna utakmica Humanih zvijezda Hrvatske i grada Velike Gorice, igrat će se u četvrtak, 10. travnja od 17 sati. Istoga dana,  u 15 sati, odigrat će se dvije utakmice mladeži. Donacijske kupone po cijeni od 10 kuna možete kupiti u tajništvu HNK Gorice. Cilj je pomoći u opremanju Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica i Odgojnog zavoda Turopolje. Ravnatelji tih institucija ističu da im je novac potreban kako bi svojim korisnicima omogućili bolju kvalitetu života.

– Novcem koji će biti prikupljen od donacije, poboljšat će se uvjeti života naših maloljetnika, a pogotovo u dijelu organizacije slobodnih aktivnosti – kaže ravnateljica Odgojnog zavoda Turopolje Sanja Habjanec.

humanitarna-utakmica-02

DERUTNO IGRALIŠTE

– Nama je najvažnije obnoviti sportsko igralište koje je u dosta derutnom stanju jer nemamo adekvatne sportske dvorane. Želja nam je da novac uložimo u preuređenje i asfaltiranje našeg nogometnog, rukometnog, odnosno višenamjenskog sportskog igrališta – rekao je ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, Zvonko Katalinić.

Kruno Jurčić, Silvio Marić, Goran Vlaović, Alen Peternac, samo su neke nogometne zvijezde koje će zaigrati na velikogoričkom stadionu, a među igračima će biti i predsjednik Ivo Josipović.

humanitarna-utakmica-Slaven-Knezovic-Grof

Glumac Slaven Knezović – Grof iz Udruge „Humane zvijezde Hrvatske“ građane je pozvao da pomognu i na utakmicu dođu u što većem broju jer neće požaliti.

– Ovim putem bih pozvao sve ljude dobre volje da se odazovu u humanitarnu akciju. Mislim da će uživati i gledati majstorije velikih igrača – poručio je Knezović.

65. HUMANITARNA UTAKMICA

– Ovo je 11.godina koliko djelujemo, 65. utakmica isključivo humanitarnog karaktera za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju i bez roditeljske skrbi. Ciljeve našeg rada želimo prenijeti i na građane Velike Gorice. Siguran sam da će odaziv biti jako dobar i sugeriramo da svi dođete – kaže tajnik Udruge „Humane zvijezde Hrvatske“ Dejan Pap.

Donacije za Odgojni zavod Turopolje i Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica do četvrtka se mogu uplatiti i na žiro-račun organizatora HNK Gorice: HR3923600001501472853 

– Važno je potaknuti naše sugrađane da se uključe u humanitarnu akciju prema svojim mogućnostima. Naravno da ćemo u konačnici i mi kao Grad podržati da se projekti poput otvaranja ambulante, te uređenja dječjih igrališta u Centru za odgoj i obrazovanje i realiziraju – najavio je gradonačelnik Dražen Barišić.