Home Kultura Grupa Kings ima novu pjesmu kojom poručuju da im je dosta mjera...

Grupa Kings ima novu pjesmu kojom poručuju da im je dosta mjera i zabrana

PODIJELITE

Grupa Kings čiji je frontmen Hrvoje Zagorec, ima novu pjesmu kojom poručuju da im je već dosta mjera i zabrana te da je vrijeme da se krene sa nastupima. Hrvoje spominje gitaru koja umire od dosade te omiljenu jaknu za nastupe koja je već prašnjava od stajanja. Također iskazuju sumnju prema svemu što se plasira i predstavlja, a rezultira zabranama.

Autor glazbe i teksta je Zagorec frontmen benda u čijem je studiju i snimana pjesma, te također montiran i videospot. Pogledati ga možete u nastavku.

Inače, Kingsi su poznati po energičnim nastupima na mnogim manifestacijama i koncertima diljem zemlje, a također su neizostavni izvođač na Zagrebačkoj “norijadi” gdje atmosferu podignu do usijanja, raznim festivalima, gradskim manifestacijama, međutim već druge godine je to sve izostalo.
Kingsi već imaju spremne u i druge pjesme, a naravno spremna je pjesma i za ljeto.

Kingsi su pop rock bend koji svojom energijom nikog ne ostavlja ravnodušnim jer na svakom nastupu daju sve od sebe. Za vrijeme ove nenadane pauze za što se tiče koncertnih aktivnosti intenzivno se spremaju za nastupe za koje se nadaju da će uskoro uslijediti.

Uskoro ih možemo vidjeti zajedno na koncertu sa Psihomodo Popom, 26.6. u Zelini, a zbog svog raznolikog repertoara bukirani su i na privatnim manifestacijama.