Home Izdvojeno Gradska knjižnica Velika Gorica ima novi čitateljski klub ”Facebook čitaonica”

Gradska knjižnica Velika Gorica ima novi čitateljski klub ”Facebook čitaonica”

PODIJELITE

U Mjesecu hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici Velika Gorica pokrenut je novi čitateljski klub namijenjen odraslim korisnicima knjižnice koji je zamišljen kao zajednička “čitaonica” i razgovaraonica o pročitanim knjigama.

– Čitateljski klub ”Facebook čitaonica Gradske knjižnice Velika Gorica” koncipiran je kao zatvorena grupa na društvenoj mreži Facebook, a za razliku od dosadašnjih čitateljskih grupa, čije je članstvo bilo ograničeno veličinom prostora, ovaj omogućuje pristup puno većem broju potencijalnih članova-ljubitelja dobre knjige i razgovora o njoj – objasnila je Ivana Grubačević iz Gradske knjižnice Velika Gorica.

Članom čitateljskog kluba možete postati ako imate profil na Facebooku i zatražite članstvo na FB stranici čitaonice.

– Buduće članove molimo da dobro pročitaju uvodni post i na taj način se informiraju o načinu sudjelovanja i komentiranja u grupi. Želimo vam mnogo lijepih čitateljskih iskustava, razmjene mišljenja i prihvaćanja različitosti istih. Tko zna, možda na knjigu koja se vama nije svidjela nakon nečijeg komentara počnete gledati sasvim drugim očima – poručila je Grubačević.