Home Izdvojeno Gradit će se vodoopskrbna mreža u dijelu Ulice Klarići i u dijelu...

Gradit će se vodoopskrbna mreža u dijelu Ulice Klarići i u dijelu Buševca

PODIJELITE
Izgradnja vodoopskrbne mreže u Dubrancu 2016.

Grad Velika Gorica odlukom gradonačelnika u srpnju ove godine donio je zaljučke o sklapanju ugovora o osnivanju prava služnosti radi izgradnje vodoopskrbnih cjevovoda u Novom Selu u naselju Buševec i u odvojku Ulice Klarići u Velikoj Gorici prema vojarni.

Kako saznajemo, dovršena je faza projektiranja i u tijeku je rješavanje imovinsko-pravnih odnosa za postupak izdavanja građevinskih dozvola.

Krajem srpnja, gradonačelnik Ačkar na konferenciji za tisak u Cerovskom Vrhu najavio je daljnje infrastrukturne projekte u Velikoj Gorici.

“Nismo stali i nećemo stati. Vodovodna mreža u Dubrancu je već skoro gotova, građevinska dozvola je izdana za Cerovski Vrh. Škola s dječjim vrtićem planira se za iduću godinu, nastavljamo cestu gdje su škola i crkva. Nećemo stati s radovima na Vrhovju. Što se tiče gradske infrastrukture, nastavljamo istim tempom. Do kraja mandata, do proljeća 2025., očekujemo rješenja dugoročnih problema oborinske odvodnje i nogostupa u Bratstvu, Kromos naselju, Visokom brijegu te Ulici bana Josipa Jelačića. Već u sljedećem proračunu osigrat ćemo sredstva dijelom za projektiranje, a dijelom za izradu rješenja. Osim toga, konture već dobivaju i pješačka i biciklistička staza od Vukovine do Novog Čiča”, kazao je tada Ačkar.