Home Izdvojeno Grad radi novu evidenciju: Svi umirovljenici s mirovinom do 2.000 trebaju predati...

Grad radi novu evidenciju: Svi umirovljenici s mirovinom do 2.000 trebaju predati zahtjev za isplatu božićnice

Ovo se odnosi i na one umirovljenike koji su već ranije primali božićnicu, odnosno, na one koji su već ranije ostvarili pravo. Saznali smo i kada će biti isplata

PODIJELITE

Iz Grada Velike Gorice stigla je obavijest kako ove godine rade novu evidenciju umirovljenika, odnosno, korisnika nacionalne naknade. Ove godine tako svi umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.000 kuna i svi korisnici nacionalne naknade moraju predati zahtjev za isplatu božićnice u Grad. Ovo se odnosi i na one umirovljenike i korisnike nacionalne naknade koji su već ostvarivali pravo. I oni moraju ponovno podnijeti zahtjev.

Ispunjen i potpisan Obrazac za prijavu i pripadajući prilozi predaju se u Grad Veliku Goricu, Trg kralja Tomislava 34, (šalter u prizemlju), radnim danom od 09.00. – 15,00 sati, a navedenu dokumentaciju moguće je skenirati i poslati na mail adresu bozicnice@gorica.hr.

“Molimo umirovljenike da poštuju propisane rokove jer nakon njihovog proteka neće biti moguće ostvariti pravo na božićnicu. Sve dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti na broj telefona 6269-918 ili 6269-938.”, objašnjavaju iz Grada.

Uz popunjeni obrazac potrebno je obavezno priložiti:
• dokaz o prebivalištu (kopija osobne iskaznice ili uvjerenja o prebivalištu),
• dokaz o visini mirovine (odrezak od mirovine za prethodni mjesec ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim primanjima ili potvrda o visini mirovine izdana od HZMO-a ne starija od mjesec dana ili Rješenje o mirovini)
• dokaz o ostvarivanju prava na nacionalnu naknadu za starije osobe ( Rješenje i/ili obavijest poslovnih banaka o isplati nacionalne naknade za prethodni mjesec)
• kopiju dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB korisnika

Prijave se zaprimaju do 12.12. ove godine. Isplata će biti u poslovnicama Fine u razdoblju od 21. studenog do 24. prosinca.