Home Izdvojeno Gorički plesači dobrim rezultatima otvorili novu natjecateljsku sezonu

Gorički plesači dobrim rezultatima otvorili novu natjecateljsku sezonu

PODIJELITE

Akrobatski rock’n’roll klub ‘Gorica’ uspješno je otvorio natjecateljsku sezonu na turniru održanom prošlog vikenda u Križu. S osvojene tri medalje Goričani su pokazali da su zadržali visoku natjecateljsku formu iz prošle godine. Tako je formacija ‘All Stars’ nagrađena prvim mjestom za svoj izvrsni nastup, formacija Superstar u istoj je kategoriji osvojila srebro, a najmlađi Zečići osvojili su broncu u kategoriji Mini formacija 3. ‘Zečićima’ je ovo prvo osvojeno odličje i zasigurno dobar poticaj za ‘nove pobjede’.

?

U sklopu turnira podijeljene su nagrade pobjednicima prošlogodišnjeg Kupa Hrvatske, a među njima su se našli velikogorički predstavnici. U reprezentativnoj kategoriji juniorskih formacija ‘Mustre’ su osvojile drugo mjesto kao i Ema Pecirep i Valentino Tomić u kategoriji Mlađih juniora 2, dok je formacija ‘All Stars’ osvojila je treće mjesto.

Super Stars

Gorički plesači počeli su s pripremama za nastup na državnom kupu koji će se 5. ožujka održati u Zagrebu, a na kojem će nastupiti ponajbolji parovi i formacije iz cijele Hrvatske.