Home Izdvojeno Gorički boksač lovi osmu profi pobjedu

Gorički boksač lovi osmu profi pobjedu

PODIJELITE

Ivan Njegač, profesionalni boksač Boksačkoga kluba Velika Gorica priprema se za boksački spektakl koji će se ove subote, 29. listopada održati u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica. Gledatelji će moći vidjeti četiri amaterska i dva profesionalna meča, a glavna borba biti će između Ivana Njegača i njegovog protivnika Luce Marasca.

njegac-3

– Ovo je moj deseti profesionalni meč po redu od kojih imam sedam pobjeda i dva poraza, nadamo se da će taj biti sretan. Imam želju da pobijedim, kao i svaki borac koji boksa doma. Naravno meč će biti jako težak budući da je protivnik jako dobar, ima 17 pobjeda i dva poraza. Meč je dogovoren u šest rundi, može trajati u šest rundi dobre borbe, a može završiti nokautom u bilo kojoj rundi jer neće biti nikakvog kalkuliranja, ide se od prve minute na sve ili ništa – o subotnjem meču ispričao nam je Ivan.

njegac-1

Ivanovi treneri Stjepan Bačurin i Vedran Pereković pomogli su mu na treninzima sa svojim iskustvima iz mečeva i savjetima. Kondicijske pripreme odradili su u Zagrebu, dok su boksačke u klubu u Gorici. Osim toga, išli su i na sparing u druge klubove. Glavne pripreme za meč protekle su u najboljem redu i bez ikakvih ozljeda, a dan prije meča održat će se vaganje natjecatelja.

njegac-2
Dođite svi u Bakarić od 19 sati i podržite mene i sve mlade dečke koji će boksati. Napunimo dvoranu i pokažimo da ljudi u Gorici još uvijek vole boks. Moj meč trebao bi biti na rasporedu oko 20 sati i 45 minuta, a prije mene će biti još jedan profesionalni meč u četiri runde između Talijana i Mađara – pozvao je Ivan sve gledatelje da dođu uživati u boksačkoj večeri.

Ulaz je slobodan.