Home Najave GORIČKE VEČERI Na Tuđmancu uz Klapu Kampanel

GORIČKE VEČERI Na Tuđmancu uz Klapu Kampanel

Uz hitove „Aj ća, volin te“, „Anđele moj“, „Moja jube“ i brojne druge uživajte pod vedrim nebom na Goričkim večerima

PODIJELITE

Večeras u sklopu ovogodišnjih Goričkih večeri na Trgu dr. Franje Tuđmana s početkom u 20 sati imat ćete priliku uživo poslušati hitove „Aj ća, volin te“, „Anđele moj“, „Moja jube“ i brojne druge…

Klapu Kampanel osnovala je 1996. godine ekipa tadašnjih studenata. Kampanel u dosadašnjem radu i postojanju krase nastupi i koncerti u zemlji i inozemstvu, te brojne nagrade. Među klapama na hrvatskoj glazbenoj sceni posebno se ističu šarolikim glazbenim kolažom, koji donosi uspješnu fuziju s jedne strane dalmatinske šansone, tradicionalnog a capella klapskog pjevanja i instrumenata kao što su mandolina i gitara te s druge strane elemenata pop, rock i funky glazbe.

– Ne bojeći se miješanja glazbenih pravaca, stilova i naizgled nespojivih kategorija, a uz pjevačku izvrsnost svojih članova, Kampanel je na hrvatskoj glazbenoj sceni zazvonio bitno drugačije i kao takav nužno bio prepoznat ne samo od strane ljubitelja klapske pjesme već i onih koji klapama možda i nisu naročito skloni. Slijedili su brojni nastupi po glazbenim događanjima i festivalima te priznanja kritike i publike – poručili su organizatori.

Ulaz je, naravno, besplatan!