Home Izdvojeno Goričani briljirali u Križevcima

Goričani briljirali u Križevcima

PODIJELITE

Gorički karatisti osvojili su deset medalja na turniru u Križevcima. U ukupnom poretku Karate klub ”Velika Gorica” u konkurenciji 54 kluba osvojio je drugo mjesto. Zlatom su se okitili Igor Vrban, Petar Orešković i Kristijan Obrazović, a posljednjoj dvojici pošlo je za rukom da osvoje i po broncu u drugim kategorijama. Srebro su osvojili Mia Mijović, Ivan Vrban i Ivor Babić, koji je osvojio i jednu broncu. Mia Mijović u konkurenciji mlađih seniorki osvojila je treće mjesto.

– Trenutno su svi prikazali zadovoljavajuću formu prije državnog prvenstva jer po kvaliteti svi zaslužuju u svojim kategorijama biti među tri najbolja natjecatelja u Hrvatskoj. Nastupili smo s osam natjecatelja u ukupno 14 kategorija i to samo s uzrastom kadeta, juniora i mlađih seniora – poručili su iz Kluba.

Križevci Open poslužio je kao zadnji kontrolni turnir prije prvenstva Hrvatske koje će se održati 3. i 4. prosinca u Zagrebu. Svi osvajači zlata na prvenstvu Hrvatske osigurat će nastup na Europskom prvenstvu u Sofiji u veljači 2017. godine.