Home Sport Goranu Kovačiću novi predsjednički mandat u Zajednici športskih udruga grada

Goranu Kovačiću novi predsjednički mandat u Zajednici športskih udruga grada

Na sjednici su u punopravno članstvo Zajednice primljeni Gimnastički klub VG LIMAČI Velika Gorica, Plivački klub Velika Gorica Velika Gorica te Cheerleaders club Vegasice Velika Gorica

PODIJELITE
Foto: Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice

Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice održala je elektronsku 8. redovnu izborno-izvještajnu sjednice Skupštine. Nazočni su bili svi članovi, njih 51 koje su imale pravo glasa. Na izbornoj sjednici izabrana su nova tijela u mandatu do 2025. godine.

Tako je na mjesto predsjednika Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice izabran Goran Kovačić, a dopredsjednici su Ranko Živković i Mario Karapandžić. Izabrani članovi Izvršnog odbora su Davor Gmižić, Branko Kaurić, Neven Karas, Filip Gabelica, Anri Targuš i Domagoj Zajec. Članovi Nadzornog odbora su Nenad Črnko, Darko Ćopić i Igor Đuran, a članovi Etičkog odbora Josip Mučnjak, Ranko Dobrić i Dijana Breko.

Konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora u novom sazivu održati će se u ponedjeljak, 22. ožujka. Osim toga, u punopravno članstvo Zajednice primljeni su i Gimnastički klub VG LIMAČI Velika Gorica, Plivački klub Velika Gorica Velika Gorica, Cheerleaders club Vegasice Velika Gorica.

Uz to, usvojeni su Izvješće o radu Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice za 2020. godinu i Izvješće o realizaciji Financijskog plana i plana rada za javne potrebe u sportu u 2020. godini.