Home Najave GKM u petak otvara ljetnu terasu

GKM u petak otvara ljetnu terasu

PODIJELITE
foto: Gorički klub mladih

U petak, 11. svibnja, Gorički klub mladih otvorit će svoju ljetnu terasu. Nastupat će Alive bend, a druženje na otvorenome trajat će od 20 do 23 sata.

– Puno događanja nas očekuje na terasi i ove sezone, a počinjemo s mladim velikogoričkim glazbenicima koji će prvi put predstaviti svoje pjesme široj publici – najavili su iz GKM-a.

Terasa Doma kulture Galženica moći će se koristiti svakim radnim danom od 17 do 21 sat uz besplatnu kavu/sokove i grickalice.

Gorički klub mladih tjedan će započeti večeras u 19 sati ”LIVE STREAM foto-video sekcijom” na kojoj će govoriti Filip Čačija.

– Sigurno ste vidjeli negdje do sada kako netko koristi takozvani “Super Wide” monitor. Neki prvi put čuju za njega, neki već znaju o čemu se radi, dok ga neki već koriste i rade na njemu. Snimatelji i “Video” osobe već sigurno znaju zašto bi ga htjeli ili zašto ga već imaju. Večeras doznajte zašto trebate nabaviti Super Wide monitor ako se bavite montažom videa ili ako jednostavno radite multitasking ili čak igrate igrice – kaže Čačija.

U petak će se održati i GO radionica te debata.