Home FOTO VIJEST FOTO/VIDEO Velikogoričanka velikog srca Maja Belić ponovo na putu prema Ukrajini

FOTO/VIDEO Velikogoričanka velikog srca Maja Belić ponovo na putu prema Ukrajini

'Svu donaciju koju imamo morat ćemo prebaciti pješice 'na noge' sve do ukrajinske granice gdje nas čekaju djelatnici bolnice u pratnji policije'

PODIJELITE

Neumorna i nesebićna u želji za pomoći izbjeglom stanovništvu Ukrajine, Velikogoričanka Maja Belić od početka je uključena u humanitarne akcije, kako smo prethodno izvještavali.

Nakon što su prošlog vikenda odlazili na granicu uz konvoj te tako pomogli donacijama stvari, ali i u prijevozu izbjegličkih obitelji s granic, tijekom ovog tjedna naša je sugrađanka pokrenula hitan apel za prikupljanje lijekova za djecu, ali i drugih medicinskih potrepština.

Donosimo novosti, jer je naša Maja jučer autobusom ponovo krenula put Ukrajine.

– Stigli smo na granicu Mađarske i Ukrajine. Tu smo u autobusu i prenoćili. Nakon što smo stigli na mađarsku granicu, nisu nas puštali dalje, već svu donaciju koju imamo, medicinsku opremu za bolnicu i ostale potrepštine moramo prebaciti pješice ‘na noge’ sve do ukrajinske granice gdje nas čekaju djelatnici bolnice u pratnji policije. Nažalost, mađarski kombi ne može ući u pogranično područje, nego je jedino rješenje da sve prebacimo pješice – javlja nam sugrađanka Maja Belić.

Donosimo video u nastavku…