Home Gospodarstvo FOTO U Čičkoj Poljani u jednom danu asfaltirano oko 180 metara prometnice

FOTO U Čičkoj Poljani u jednom danu asfaltirano oko 180 metara prometnice

Riječ je o investiciji vrijednoj 175 tisuća kuna, a do koje je došlo na inicijativu Mjesnog odbora

PODIJELITE

Gradonačelnik Krešimir Ačkar danas je uz suradnike i direktora VG Komunalca, Juricu Mihalja, obišao neke od radova u okolici našeg grada. Prva na redu obilaska bila je Čička Poljana gdje je izvedeno asfaltiranje prometnice u dužini od 136 metra te desni odvojak do kraja građevinske zone. Riječ je o investiciji vrijednoj 175 tisuća kuna, a do koje je došlo zbog inicijative Mjesnog odbora.

“Osluškujući potrebe Mjesnog odbora nastavljamo s ulaganjem u komunalnu infrastrukturu u urbanom i ruralnom dijelu našeg grada. Ova cesta u Čičkoj Poljani važna je za sve žitelje ovog naselja, a s ulaganjem ćemo nastavljati. Zahvaljujem se Mjesnom odboru i mještanima koji su dugo iščekivali i moram napomenuti da nećemo stati na ovome.”, govori gradonačelnik Ačkar.

Kako nam govori Jurica Mihalj, direktor VG Komunalca, asfaltirano je ukupno oko 180 metara, širine u prosjeku oko 3,5 metara. “Prije asfaltiranja podloga je bila makadam, nije bilo asfalta. Radovi su završeni u jednom danu. Osim u Čičkoj Poljani, na asfaltiranju se radi u Kučama, u Šiljakovini na groblju i čekamo daljnje informacije.”

Ana Krstić, predsjednica Temeljnog ogranka Čička Poljana-Kuče izjavila je zahvalnost i zadovoljstvo završenim radovima, a zadovoljni su i mještani. Drago Marić iz Čičke Poljane koji uz tu cestu ima vikendicu, posebno je zadovoljan radovima: “Tu je bio makadam pun rupa, prolazili su traktori i svakog proljeća se nanovo navozio šoder, no traktori su opet napravili rupe. Ovo sada, svaka čast, nešto je novo i jako smo zadovoljni.”