Home Izdvojeno FOTO Štićenici Centra za odgoj i obrazovanje dobili igračke, slatkiše, odjeću i...

FOTO Štićenici Centra za odgoj i obrazovanje dobili igračke, slatkiše, odjeću i obuću

PODIJELITE

Sinoć su u Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica stigli pokloni. Donacije u obliku igračaka, odjeće, obuće i slatkiša donijele su im četiri Velikogoričanke poznate po organizaciji humanitarnih VG Buvljaka. Ove poklone Buvljakuše su od Velikogoričana vrijedno skupljale proteklih nekoliko dana, a od jednog Goričana dobile su i novčanu donaciju. Za tih 500 kuna djeci su kupile slatkiše.

– Došli smo na ideju da razveselimo klince, onako iz čista mira, da to nije blagdanski termin, da to nije event kojeg se svi sjete i za koji svi dobiju ideju da ga obiđu. Došlo nam je onako, u pet minuta, idemo ih posjetiti, idemo im donijeti nekakvih sitnica – slatkiša, igrački i staviti im osmjeh na lice – ispričala nam je Sandra Barić jedna od organizatorica ove humanitarne akcije. Osim mnogo igračaka i slatkiša, donijele su i pet vreća odjeće i obuće, a svatko od štićenika Centra naći će nešto za sebe.

Ove četiri Velikogoričanke dobrog srca – Sandra Barić, Vesna Habljak, Ivana Krišto i Gordana Lazić imaju poruku za sve svoje sugrađane. – Buvljakuše poručuju našim sugrađanima da budu dobri cijelu godinu jer nam je to moto – “Dobro se dobrim vraća”, idite za time. Ne morate čekati Božić, napravite to kada vam dođe pa i u utorak ujutro.Njihovo humanitarno djelovanje ne staje ovom akcijom. – Iduće nam je buvljak – zimska humanitarka, vješalica dobrote, bit će u zimskom terminu – poručila je Sandra Barić.

Buvljakuše su do sada organizirale nekoliko vrlo uspješnih Buvljaka, a četvrti ovogodišnji održat će se u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u subotu, 25. studenog. Ako se kao kupac ili izlagač želite pridružiti ovoj humanitarnoj akciji, zapišite ovaj datum u svoj kalendar.