Home Izdvojeno FOTO Prije i poslije: Gorički humanitarci osigurali dostojan životni prostor za samohranu...

FOTO Prije i poslije: Gorički humanitarci osigurali dostojan životni prostor za samohranu majku s dvoje djece

Buvljakuše su u suradnji s VG Legacyjem i uz podršku gradonačelnika Krešimira Ačkara te donacija pomogle još jednoj obitelji

PODIJELITE

U sklopu humanitarne misije, goričke aktivistkinje poznate kao “Buvljakuše” udružile su snage s VG Legacyjem te su uz pomoć gradonačelnika Velike Gorice, Krešimira Ačkara, i pružile pomoć samohranoj majci s dvoje djece. Ta obitelj sada je dobila novi dom nakon života u zaista lošim uvjetima.

Buvljakuše su, uz pomoć donatora osigurale potrebne resurse kako bi nova obiteljska kuća postala topla i udobna za život. Izrazili su svoje duboko zadovoljstvo postignutim rezultatima. “Bilo je to vrlo emotivno razdoblje, kako za njih, tako i za nas. Jer teško je pojmiti da je netko živio u uvjetima u kojima su živjeli oni,” navele su.

Ta obitelj sada je u novom, toplom i za život pogodnom stančiću. Ovo je još jedna emotivna priča koja pokazuje zajedništvo i solidarnost lokalne zajednice u pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Fotografije prikazuju transformaciju prostora u kojem će obitelj živjeti: “Iako slike ne mogu opisati tu strašnu životnu situaciju, tim smo više ispunjenog srca da su danas u puno boljoj situaciji. Pogotovo djeca, koja su nam slaba točka svima,” istaknule su.

Ova akcija pokazuje snagu zajednice i važnost podrške onima u potrebi. “Hvala svima vama. Na svemu, od one najmanje sitnice do velikih stvari. Mi bez vas ne bi mogli, ali zato s vama pomjeramo planine…I živote,” zahvalile su se organizatorice.