Home Izdvojeno FOTO Preko 500 djece i mladih na prvom vatrogasnom kupu DVD-a Kuče

FOTO Preko 500 djece i mladih na prvom vatrogasnom kupu DVD-a Kuče

PODIJELITE

Jučer se na igralištu NK Turopoljca u Kučama održalo prvo vatrogasno natjecanje djece i mladeži pod nazivom ‘KUP DVD-a Kuče’.

– Za prvi kup imamo jako dobar odaziv, prijavilo se 47 ekipa iz naše županije ali i iz Krapinsko-Zagorske. Djeca su odlično reagirala, do sada smo osvojili dosta dobre rezultate i ovo je jedan poklon za njih. – rekao nam je Krunoslav Milatović, predsjednik DVD-a Kuče.

natjecanje djece i mladeži kuce kuče KVG katd-14

Na natjecanju su se izvodile dvije vježbe prema pravilniku HVZ-a, bez štafetne utrke. Mnogim ekipama je ovo natjecanje bio odličan trening.

– Natjecalo se 10 ekipa mladeži. Mladež je podijeljena na mušku i žensku kategoriju, a natjecali su se u vježbi s preprekama. Naša ekipa mladeži je županijski prvak tako da od ovog kupa očekujemo dobar trening za državno natjecanje. – rekla nam je Marina Jakovljević, voditeljica mladeži DVD-a Kuče.

natjecanje djece i mladeži kuce kuče KVG katd-24

Za prva tri mjesta bili su osigurani pehari i medalje, a za ostale zahvalnice. U kategoriji djeca muška prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Čička Poljana, te su oni osvojili i prijelazni pehar sa najboljim vremenom u kategoriji djece. U kategoriji dječjih ženskih ekipa prvo mjesto odnijele su članice DVD -a Vukovina. U starijoj kategoriji mladeži muška prvi su bili DVD Velika Buna, a u ženskoj kategoriji DVD Kuče koje su također osvojile prijelazni pehar sa najboljim vremenom u kategoriji mladeži.

[print_gllr id=47643]