Home Gospodarstvo FOTO Otvoren novi Lidl u Sisačkoj

FOTO Otvoren novi Lidl u Sisačkoj

PODIJELITE

Jutros, točno u 8 sati, svečano je otvorena nova poslovnica Lidla u Sisačkoj ulici. Riječ je o trgovini koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra na istoku grada.

– Ova naša nova trgovina u Velikoj Gorici specifična je po tome što se nalazi u sklopu shopping centra. Izgrađena je prema novom konceptu gradnje i uređenja. Karakteriziraju ju veća prodajna površina, kvalitetnija prezentacija proizvoda, širi hodnici, veća pekara i prostranija parkirna mjesta – ispričala je prilikom otvorenja Marina Dijaković, voditeljica sektora korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska. Prilikom otvorenja brojne kupce dočekali su popusti, a na izlazu baloni, krafne i kava. – Povodom otvorenja za naše kupce pripremili smo 30 posto popusta na sve pekarske proizvode danas i sutra, a od srijede na sve voće i povrće – dodala je Dijaković.

Da je otvaranje trgovine upravo u Sisačkoj bio pun pogodak, potvrdili su i brojni kupci koji su od jutra čekali da se Lidl otvori. – Dosta mi je bliže ovdje kupovati. Drago mi je što je ovdje otvorena trgovina – rekao nam je Ivan koji živi u istočnom dijelu Velike Gorice.

I Boran iz Novog Čiča češće će dolaziti ovdje u kupovinu jer mu je praktičnije. – Inače kupujem u Lidlu, a sada čekam prijatelja. Bliže mi je ovdje kupovati jer sam iz Novog Čiča.

– Zadovoljna sam kupovinom i Lidlu i baš mi odgovara što se ovdje otvorila trgovina – otkrila nam je Slavica.

Poslovnica u Ulici Ljudevita Posavskog 53 privremeno je zatvorena zbog preuređenja. Uskoro će biti na dva kata te imati podzemnu garažu. Ondje se nalazi i upravna zgrada, odnosno sjedište Lidla za cijelu Hrvatsku što dokazuje koliko je Velika Gorica posebna. – Velika Gorica nam je iznimno zanimljivo tržište. U Ulici Ljudevita Posavskog nalazi se i naša upravna zgrada. Volimo biti ovdje, sretni smo i zadovoljni što otvaramo nove poslovnice – zaključila je Dijaković.Ovo je prva ovakva trgovina na istočnom dijelu grada čime se ovaj dio grada počeo dodatno uređivati. – S istočne strane našeg grada prvi puta imamo trgovinu mješovite robe gdje će Lidl omogućiti našim sugrađanima koji žive u Velikoj Gorici, a posebice oni koji gravitiraju s istočnog dijela grada, koji je dosta velik, da mogu prije, bezbrižnije i sigurnije doći do kvalitetne robe i usluge. Svaka nova poslovnica, novo radno mjesto, sve što povećava standard života u našoj Velikoj Gorici je dobrodošlo. Posebno kada se radi o svjetskim trgovačkim lancima kao što je Lidl koji je krenuo u veliku investiciju vrijednu nekoliko desetaka tisuća kuna – ispričao je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić koji je prilikom otvorenja prerezao vrpcu.Otvorenjem nove trgovine Lidla zaposleno je i 20-ak novih djelatnika, a kroz mjesec dana posao u ovom trgovačkom centru naći će još 60-ak Velikogoričana. U trgovačkom centru nalazit će se još nekoliko trgovina – Bipa, trgovina tekstila Kik, trgovina građevinskog materijala Era te kafić.