Home FOTO VIJEST FOTO Ministar Davor Božinović otvorio 17. Dane kriznog upravljanja u organizaciji VVG-a

FOTO Ministar Davor Božinović otvorio 17. Dane kriznog upravljanja u organizaciji VVG-a

Tematske sesije započele su pozvanim predavanjima o klimatskim promjenama, integraciji europskog kriznog upravljanja i izazovima korporativne održivosti.

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec

Jučer je u hotelu Well u Tuheljskim toplicama započela 17. međunarodna konferencija Dani kriznog upravljanja, koju organizira Veleučilište Velika Gorica. Konferenciju je svečano otvorio ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, a prisutne su pozdravili i drugi ugledni gosti, uključujući predstavnike Civilne zaštite i grada Velike Gorice, kao i drugih partnerskih ustanova.

Tijekom otvaranja uručene su zahvalnice predstavnicima partnera i pokrovitelja konferencije, uključujući Ministarstvo unutarnjih poslova, Ravnateljstvo civilne zaštite, grad Veliku Goricu i Europsku komisiju.

Foto: Mario Žilec

Nakon svečanog otvaranja, konferencija je nastavljena panelom o ulozi medija u kriznom upravljanju. Tokom dana održani su tehničko-taktički zbor civilne zaštite, radionice o bespilotnim sustavima i terenskoj koordinaciji u kriznim situacijama.

Poslijepodnevni dio bio je rezerviran za izlaganja radova sudionika. Tematske sesije započele su pozvanim predavanjima o klimatskim promjenama, integraciji europskog kriznog upravljanja i izazovima korporativne održivosti. Više od 60 radova predstavljeno je kroz usmena izlaganja i poster sekciju.

Drugi dan konferencije donosi javljanje iz Europske komisije te zanimljiv panel, okrugli stol i radionicu. Više informacija o Danima kriznog možete pronaći na dku.hr.

Foto: Mario Žilec
Foto: Mario Žilec
Foto: Mario Žilec