Home FOTO VIJEST FOTO Krenuo treći krug cijepljenja u goričkoj Strukovnoj školi

FOTO Krenuo treći krug cijepljenja u goričkoj Strukovnoj školi

U srednjoj strukovnoj školi je kao i prva dva kruga sve odlično organizirano, djelatnici službi su izuzetno zadovoljni odazivom, ali i sugrađani organizacijom

PODIJELITE
Foto: Renato Glogovčan

Danas je na području Zagrebačke županije, pa tako i u gradskoj Strukovnoj školi od 8.00 sati ujutro krenuo prvi dan trećeg kruga cijepljenja u sklopu kojeg će se na nivou županije cijepiti 20 tisuća osoba na posebno organiziranim punktovima.

Ovoga puta Zagrebačkoj je županiji na raspolaganju je 15.000 doza Pfizera te 5.000 doza Astra Zenece. U srednjoj strukovnoj školi je kao i prva dva kruga sve odlično organizirano, zadovoljni su i djelatnici službi, a jednako tako i naši sugrađani.

– Prethodna dva kruga masovnog cijepljenja u Zagrebačkoj županiji prošla su bez gužve i čekanja prvenstveno zbog naših sugrađana koji se drže dogovorenih termina na čemu im se zahvaljujemo, ali i ekipe zdravstvenih djelatnika te pripadnika civilne zaštite i javnih službi koji sjajno odrađuju svoj posao – rekao je Leo Šunjić, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije.

Podsjećamo kako će masovno cijepljenje u svibnju biti organizirano još i 21.,22.,23. te 28.,29. i 30. svibnja.