Home Izdvojeno VIDEO Grofa i Marilyn-ku ”osudio” gorički Euroart band

VIDEO Grofa i Marilyn-ku ”osudio” gorički Euroart band

PODIJELITE

Kud puklo da puklo…tako je puklo i glumcu Slavenu Knezoviću kojeg je sve popularnija pop grupa Euroart band “osudila’’ na raskošan i bogat život s Marilyn Monroe. Naravno, radi se o snimanju spota za njihovu novu pjesmu “Osuđen”.

bend1

 

 

AAZa ”Osuđen” tekst, glazbu i aranžman potpisuje Enes Tvrtković, a pjesma je snimljena u studiju ”Šišmiš”, pod glazbeno producentskom palicom Zorana Švigira.

Dobitna kombinacija se ne mijenja, pa tako ni standardni članovi banda u sastavu Neven Banfić, Dario Sinjeri, Neno Kos, Branko Jemrić i Marijana Filipan, sada pojačani novim članom, pjevačem Igorom Drvenkarom.

unnamed

Spot je na scenarij Nevena Banfića snimila i montirala Suzana Arslani.

bend

– Sa Slavenom je bilo izuzetno zabavno raditi na našem spotu, a vidjelo se da je i njemu odlično “sjela” uloga bogataša, supruga Marilyn Monroe. Marilyn-ku je utjelovila naša pjevačica Marijana, koja je bila prava atrakcija u Opatiji i Zagrebu, gdje smo snimali spot. Ovaj put smo se odlučili za bržu pjesmu, ali tematika je ostala ista…ljubav. Pjesma govori o iskrenoj ljubavi koja na kraju priče uvijek pobjeđuje. Iako je naziv pjesme ”Osuđen”, odgovorno tvrdimo da nema nikakve veze sa zatvorom u Remetincu….hahaha, moramo se malo i našaliti. Pjesmu pjeva muški vokal i ovo je prava prilika za prezentaciju našeg novog člana banda Iggy-a. Aranžman pjesme je baziran na modernom ritmu koja uz pjevni i lako pamtljivi refren obećava velik uspjeh na estradi. Nadamo se da ćete uživati slušajući pjesmu, kao što smo i mi uživali svirajući ju u studiju – izjavili su Euroartovci.