Home Izdvojeno FOTO Gimnazija proslavila 25. rođendan

FOTO Gimnazija proslavila 25. rođendan

PODIJELITE

-Unatrag 25 godina ponosni smo na sve naše učenike koji su na raznim sveučilištima i ponosimo se njihovim znanstvenim radovima, ali i u svim drugim segmentima društva sudjeluju kao mladi, kritični, samosvjesni ljudi. – rekla nam je Brankica Žugaj, ravnateljica Gimnazije Kronike Velike Gorice.

Svečanim programom obilježena je četvrt stoljeća velikogoričke gimnazije. Profesori, bivši i sadašnji učenici sudjelovali su na proslavi povodom rođendana njihove škole. U dvorani Gorica na Akademiji je bio i gradonačelnik Dražen Barišić.

-Čestitam svima koji su radili i još uvijek rade u gimnaziji. Kada se Gimnazija nastavlja na dobre i kvalitetne osnovne škole i vrtiće, i kada je preduvijet za dobro i kvalitetno Veleučilište, onda je ona vrlo bitna karika našeg lanca koji se zove lijepa Velika Gorica.-Gimnazija Velika Gorica 25 godina (10)

Mnogo učenika prošlo je kroz ovu školu. Većina ih bez problema upisuje željene studije, od prava, arhitekture, građevine, filozofije, medicine i drugih. Svake godine učenici sudjeluju na raznim natjecanjima, od državnih do svjetskih. Mnogi se bave sportom i u tome su vrlo uspješni.

Filip Stublić, učenik 4.d razreda namjerava upisati FER. -Mislim da sam stekao dosta znanja, mada je ponekad naporno. Ali ovo je dobra škola, otvorila mi je dosta puteva za ići naprijed.- I Josip Beus zna da učenje nikada nije uzaludno – Teško je, treba se puno truditi, ali isplati se.-rekao nam je Josip, također učenik 4.d razreda Gimnazije Velika Gorica.Srednja-škola,-Tur-Solaris-zrak

Ulaganje u obrazovanje uvijek je isplativo. Tako će Gimnazija, zahvaljujući projektu e-Škola digitalno biti opremljena. Učenici će dobiti kvalitetniju edukaciju, a stjecanje novih znanja bit će prilagođeno zahtjevima modernog europskog tržišta.

Foto: Dario Drvodelić / Mario Žilec

[print_gllr id=46024]