Home Izdvojeno Evo što možete pogledati u goričkom kinu u narednih sedam dana

Evo što možete pogledati u goričkom kinu u narednih sedam dana

PODIJELITE
foto: Dario Drvodelić

U Kinu Gorica još danas su na rasporedu filmovi “Otmica” i “Logan Lucky”. Od sutra pogledajte filmove “Za svaki slučaj” te “Kingsman: Zlatni krug”.

“Za svaki slučaj” je komedija koju je u trajanju od 100 minuta režirala Carine Tardieu. Glave uloge tumače François Damiens, André Wilms i Cécile De France. – Kada 45-godišnji udovac Erwan slučajno otkrije da čovjek koji ga je odgojio nije njegov pravi otac, zaputi se u potragu za biološkim ocem. On ubrzo locira nestašnog, 70-nešto-godišnjeg Josepha, kojeg je njegova majka jedva poznavala. Erwan ubrzo pada na njegov šarm, no situacija se dodatno komplicira s njegovom kćeri koja ponavlja povijest njegove majke – trudna je, ali se ne zna tko je otac – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu od sutra do srijede, 27. rujna u 18 sati.

“Kingsman: Zlatni krug” akcijski je film koji je u trajanju od 135 minuta režirao Matthew Vaughn- Glavne uloge tumače Colin Firth, Julianne Moore i Halle Berry. – Kingsman je nezavisna, međunarodna obavještajna agencija, čiji je glavni cilj održati svijet sigurnim. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sjedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u petak, ponedjeljak i srijedu u 20 sati te u subotu i nedjelju u 21 sat.