Home Izdvojeno Evo što do kraja godine možete pogledati u Kinu Gorica

Evo što do kraja godine možete pogledati u Kinu Gorica

Na rasporedu su filmovi "Jumanji: Dobrodošli u džunglu" te "Najveći showman".

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Sutra u Kino Gorica stiže novi raspored filmova. Pogledati se mogu projekcije filmova “Jumanji: Dobrodošli u džunglu” te “Najveći showman”.

“Jumanji: Dobrodošli u džunglu” je akcijska, avanturistička komedija koju je u trajanju od 120 minuta režirao Jake Kasdan. Glavne uloge tumače Dwayne The Rock Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. – Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u ponedjeljak, utorak i srijedu u 18 sati.

“Najveći showman” je biografski mjuzikl koji je režirao Michael Gracey. Glavne uloge tumače  Hugh Jackman, Zac Efron i Michelle Williams. – Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru koji je živio u 19. stoljeću, političaru, showmanu i biznismenu koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus”, a koji je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u subotu, ponedjeljak, utorak i srijedu u 20 i 15 sati.