Home Izdvojeno Evo koje će ulice idućeg tjedna biti zatvorene zbog radova

Evo koje će ulice idućeg tjedna biti zatvorene zbog radova

Podsjećamo, Rakarska ostaje zatvorena do travnja

PODIJELITE

U sklopu projekta Sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Velika Gorica dostavljen je novi plan radova. Kao i tjedana do sada, to znači da će neke ulice biti zatvorene za promet, a nekima će se teže prometovati.

Zbog radova će se zatvarati Ulica Rakitovec do kućnog broja 284 zbog ugradnje glavnog kolektora i kućnih priključaka, kao i Ulica Seljine brigade u Starom Čiču i Vukovinska ulica. Radovi će otežati promet u nekoliko ulica u Kučama, u Mraclinu, Buševcu, Vukovini,  Turopolju, Črnkovcu i Ščitarjevu.

Prometna regulacija

Dostavljeni plan je podložan promjenama.

Rakarska zatvorena do travnja

Podsjećamo i kako je dio Rakarske ulice u Velikoj Gorici od raskrižja Avenije Pape Ivana Pavla II do Ulice Podložnica u vremenskom periodu od 10.01.2022. do 10.04.2022. godine zatvoren za sav promet.

Za vrijeme izvođenja predmetnih radova autobusne linije: 309 (Velika Gorica – Sasi) 321 (Velika Gorica –Strmec Bukevski i 335 Velika Gorica – Pleso – Donja Lomnica prometovat će djelomično izmijenjeno trasom na slijedeći način:

Velika Gorica – Zagrebačka ulica – (desno) Ulica Hrvatske bratske zajednice – (desno) Avenija Pape Ivana Pavla II – (lijevo) Rakarska ulica – u nastavku redovnom trasom. Privremeno se ukidaju stajališta: „Šetalište F.Lucića“ i „Kralja Zvonimira 9“.

U povratku istom izmijenjenom trasom.