Home Najave Ekipa Turopoljskog Fašnika nagrađuje najkreativnije klince i klinceze iz vrtića

Ekipa Turopoljskog Fašnika nagrađuje najkreativnije klince i klinceze iz vrtića

Pet fotografija ili video uradaka s najviše lajkova osvojit će i nagrade. Prijave traju do 20. veljače!

PODIJELITE

112. po redu Turopoljski fašnik, a prvi koji se ne obilježava svima omiljenom povorkom kroz grad, ove se godine održava pod motom “Otkrij svoje drugo ja”. Građani i gledatelji moći će uživati u online video uradcima vesele i razigrane fašničke ekipe koje možete popratiti na Facebooku Turopoljski Fašnik.

Ekipa Turopoljskog Fašnika će nagraditi najkreativnije klince i klinceze! Naime, Turistička zajednica Velike Gorice otvorila je foto- video natječaj te poziva sve vrtićke skupine i njihove odgajatelje da se uključe.

Foto: TZ VG

– Pošaljite nam fotografije ili kratke video uratke duljine do dvije minute i podijelite s nama kako ste obilježili fašnik u vašem objektu. Fotografije i video materijale dostavite nam putem naše Facebook stranice „Turopoljski fašnik“ , a uz objavljenu fotografiju ili video napišite naziv skupine i navedite naziv vašeg vrtića i adresu – kazala je ekipa Turopoljskog Fašnika.

Pet fotografija ili video uradaka s najviše lajkova osvojit će i nagrade. Prijave traju do 20.veljače. 

Kroz kratke i zanimljive on line video sadržaje cilj im je pozvati građane da i u ovim izazovnim vremenima, unutar svog doma, u sebi pronađu tog fašničkog zabavljača, maskeranta, svoju smiješnu i veselu, pomalo luckastu stranu, svoju ludu, svoj alter ego!

Ne budi sam, pridaj se k nam, nek nam Fašnik svima izmami osmjeh na lica!