Home Sport Ekipa ”Obrezine 2” pobjednici su ribolovnog natjecanja u Šćitarjevu

Ekipa ”Obrezine 2” pobjednici su ribolovnog natjecanja u Šćitarjevu

PODIJELITE

U organizaciji ŠRC Sava Šćitarjevo održano je ribolovno natjecanje Kup sv. Martina na kojem se natjecalo pet ekipa za veliki prijelazni pehar.

– Uvjeti za ribolov nisu bili idealni jer je Sava porasla zbog kiše koja je jučer padala te je i sama voda bila brza i mutna što je natjecateljima zadavalo velike probleme, no nisu odustajali od natjecanja. Ribiči su se počeli natjecanje u 10 sati, a prva riba ulovljena je oko 11 sati što je ujedno i potvrda loših uvjeta za ribolov – istaknuli su organizatori iz ŠRK Sava.Natjecanje je završilo u 13 sati, a vaganjem ribe utvrdilo se koja je od pet ekipa ulovila najviše. Treće mjesto osvojila je ekipa ”Obrezine 4” koja je ulovila 644 grama ribe, drugo mjesto pripalo je ekipi ”Obrezine 1” koja je ulovila 1 380 grama ribe dok je prvo mjesto pripalo  ekipi ”Obrezine 2” koja je ulovila najviše – 4 630 grama ribe i tako osvojila veliki prijelazni pehar.

Nakon proglašenja pobjednika organizator je za sve sudionike i posjetitelje natjecanja osigurao pečenog odojka i hladne napitke uz dobro druženje.

Foto: Velika Kosnica/Facebook