Home Izdvojeno DV Ciciban priprema veliku humanitanu priredbu za svoju odgojiteljicu

DV Ciciban priprema veliku humanitanu priredbu za svoju odgojiteljicu

Ulaz na priredbu je besplatan, a dobrovoljni prilozi moći će se donirati na priredbi ili uplatiti na račun.

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

Dječji vrtić Ciciban Velika Gorica u subotu, 2. prosinca organizira veliku humanitarnu priredbu za pomoć u liječenju svoje odgojiteljice Anite.

Ulaz na priredbu je besplatan, a dobrovoljni prilozi moći će se donirati na priredbi ili uplatiti na račun, otvoren posebno za ovu namjenu. – Cilj ove akcije je prikupiti novčana sredstva kako bismo financijski pomogli našoj kolegici Aniti i njenoj obitelji da se lakše nose s teškom bolešću koja je zadesila Anitu – rekla je Barica Marjanović, ravnateljica Dječjeg vrtića Ciciban Velika Gorica.

U programu će sudjelovati odgojiteljice i djeca Dječjeg vrtića Ciciban. Starija skupina posebnog programa ranog učenja njemačkog jezika izvest će pjesmu “Ich gehe mit meiner Laterne”. Pjesmu “The Earth is my home” otpjevat će mješovita skupina posebnog programa ranog učenja engleskog jezika DV Cicibana. Interaktivnu priču “Pšenica” ispričat će mješovita skupina posebnog dramsko-scenskog programa DV Ciciban. Odgojiteljice Dramske skupine objekta u Vidrićevoj nastupit će s predstavom “Djed i repa”.

Na priredbi će nastupiti i polaznici Umjetničke škole Franje Lučića. Djela Granadosa i Vivaldija izvodit će Hana Rabadan na violončelu i Lorena Jejčić na gitari. Skladbu Leonida Cohena Hallelujah odsvirat će mladi violončelisti Julijana Matković, Jerko Vujević, Tamara Blagec i Tea Krčelić Rabadan.

Franjo Lučić na klavijaturama će izvesti skladbu “Jednom kad noć” od Opće Opasnosti, a solistica Marija Magdalena Sever otpjevat će pjesmu “Santa Lucia” u pratnji korepetitora Krešimira Starčevića i pod vodstvom učiteljice pjevanja prof. Vesne Kovačić.

Priredba će se održati u Dvorani Gorica u POUVG-u u 16 sati.