Home Vijesti Donosimo filmske prijedloge za večer uz TV program

Donosimo filmske prijedloge za večer uz TV program

Pronašli smo ponešto akcije, krimi tematike, SF, trilere ali i neizostavnu komediju

PODIJELITE

Kao i svakog vikenda, donosimo prijedloge filmskih naslova koji će se prikazivati na TV-u ovog vikenda. Pronašli smo ponešto akcije, krimi tematike, SF, trilere, čak i vestern ali i neizostavnu komediju. Uživajte!

Filmske preporuke za subotu

Usamljeni osvetnik, HRT1 u 20.12 sati

Producent Jerry Bruckheimer i redatelj Gore Verbinski, dvojac koji stoji iza iznimno uspješne filmske franšize „Pirati s Kariba“ predstavljaju „Usamljenog osvetnika“ – uzbudljivu avanturu prepunu akcije i humora u kojoj proslavljeni maskirani junak ponovno oživljava, ovaj put na potpuno drugačiji način.

Smrtonosni prorok, NovaTV u 22.05 sati

U svijetu budućnosti za bogate i slavne otvoreno je luksuzno odmaralište u kojem se za njih brine osoblje stvoreno samo za tu namjenu. Ovi savršeni zaposlenici učinit će sve kako bi svojim uglednim gostima ispunili svaku želju, sve do trenutka kada se jednoj od njih ne vrate izbrisana sjećanja. Ponovo svjesna svega, ona će krenuti u osvetu protiv svih koji su joj naudili!

Automata, RTL u 23.50 sati

Jacq Vaucan agent moćne korporacije specijalizirane za razvoj robota i sličnih tehnologija. Njegov zadatak je istraživanje slučajeva u kojima su roboti prekršili prvi protokol i naudili ljudima. No, tijekom naizgled rutinske istrage, Jacq će otkriti nešto što bi zauvijek moglo promijeniti odnos čovjeka i robota.

Filmske preporuke za nedjelju

Logan, RTL u 20.00 sati

Radnja filma smještena je u budućnost 2029. godine. Logan i profesor Charles Xavier moraju se nositi s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije i Xavierovom bolesti. Cijela situacija se dodatno zakomplicira kad u njihove živote uđe djevojčice koja posjeduje nevjerovatne sposobnosti.

Kraljev govor, DomaTV u 22.00 sati

Radnja filma događa se u Londonu tridesetih godina 20. stoljeća. “Kraljev govor” veliki je filmski hit, višestruki osvajač prestižnih nagrada spomenimo samo četiri Oscara 2010. godine – za najbolji film, režiju, glavnu mušku ulogu i originalni scenarij. Film se temelji na isitnitoj priči o govornim problemima britanskog vojvode od Yorka što je, iako dugo vremena čuvana tajna, ubrzo počelo prodirati u javnost te mu donijelo velike probleme, čak dovelo u pitanje i izbora za kralja.

Majčin dan, NovaTV u 22.45 sati

Ne postoji bolji način za proslavu Majčinog dana! „Majčin dan” je treća komedija iz serije filmova Valentine’s Day i New Year’s Eve, redatelja Garry Marshall koja vam donosi smijeh, suze i filmske mega zvijezde. Priča o tri majke koje proživljavaju različite situacije u danima prije Majčinog dana. Slatko, složeno, duhovito i dirljivo – baš kao i mame diljem svijeta.

Film nas vodi iza kulisa gdje upoznajemo čovjeka u svijetu poznatoga pod nadimkom The Voice. Otkrivamo čovjeka iza pobjedničkog smiješka i doznajemo zašto je Sinatra postao velika zvijezda, ikona i za mnoge, junak, iako je patio od posljedica brojnih trauma koje su obilježile cijelu jednu eru.

To bi bilo to od nas, želimo vam ugodne večeri uz neku od naših filmskih preporuka s TV programa. Iskoristite vikend za opuštanje i ugodnu kućnu atmosferu!