Home Izdvojeno Dolaze vam u stan plaćati račune: Forum 50+ nastavlja s besplatnim tečajem...

Dolaze vam u stan plaćati račune: Forum 50+ nastavlja s besplatnim tečajem informatike

PODIJELITE

Nakon zimske stanke, Udruga 50+ počinje s novim tečajem informatike. Osim za osobe starije od 50 godina, edukaciju od sada nude i nezaposlenim osobama bez obzira nam dob, te građanima s invaliditetom.

– Javilo nam se već stotinu osoba, od kojih možemo primiti 80. Ostale kandidate rezervirat ćemo za siječanj iduće godine. Tko god želi neka se javi i na vrijeme rezervira svoje mjesto. To je moguće učiniti putem telefona 099 7327 750 i 099 7327 833, te besplatnog broja 0800 205 207 – kaže Ivan Svetopetrić, predsjednik Udruge Forum 50+.

akcija_skolarac2

Svi kandidati koji već imaju informatička predznanja, ako to žele mogu ostati u svome domu i telefonski se konzultirati sa svojim učiteljima. Telefonom će dobiti svu potrebnu informatičku pomoć, a edukatori će odlaziti i u stanove i svojim učenicima plaćati račune.

– Na poziv naših polaznika već dolazimo u stan i pružamo im usluge internetskog plaćanja računa, naručujemo liječnike putem interneta te pomažemo u svim ostalim uslugama e-građani – ističe Svetopetrić.

Predavanja se održavaju ponedjeljkom i srijedom od 9 do 13, utorkom i četvrtkom od 16 do 21 sati, petkom od 10 do 13 sati, te subotom od 10 do 13,30 sati.

BESPLATNE USLUGE

– 40 sati rada na računalu

– telefonska besplatna pomoć

– plaćanje računa

– besplatna narudžba na centralnim naručivanjima

– besplatne ostale informacije (internet uvid: katastar, ostavine, propisi, legalizacija, kupnja i prodaja, nekretnine, i ostalo)

– besplatna pomoć pri nabavci PC-a i mobitela

– besplatna preporuka održavanja PC-a i mobitela

– besplatno korištenje PC-a u unaprijed dogovorenom vremenu u našem prostoru

– mogućnost korištenja računala i pružanja pomoći u vlastitom domu