Home Sport Dođite podržati košarkaše: U nedjelju utakmica KK Gorica – Marsonia

Dođite podržati košarkaše: U nedjelju utakmica KK Gorica – Marsonia

Bikovi su trenutno na 4. mjestu, a ako zadrže ovakav položaj do kraja prvenstva, imat će priliku uključiti se u doigravanje za Premijer ligu

PODIJELITE
Foto: Nenad Mudrinić / KK Gorica

U nedjelju, 21. siječnja, ljubitelji košarke imat će priliku uživati u utakmici 14. kola prve muške lige, gdje će Gorica igrati protiv Marsonie. Ovom utakmicom započinje drugi dio prvenstvene utrke, a Gorica, koja se trenutno nalazi na visokom 4. mjestu, ulazi u prolazno vrijeme koje se može ocijeniti vrlo dobrim, navodi Nenad Mudrinić u ime kluba.

Bikovi su tokom sezone postigli stabilizaciju i podmlađivanje ekipe, što ih je pozicioniralo na izvrsnom 4. mjestu. Ako zadrže ovakav položaj do kraja prvenstva, imat će priliku uključiti se u doigravanje za Premijer ligu.

U prvoj utakmici protiv ekipe iz Slavonskog Broda, Gorica je ostvarila uvjerljivu pobjedu, a treneru Mironu Češkiću to je bila uspješna premijera na klupi Gorice. Međutim, Marsonia se znatno pojačala u međuvremenu, dovodeći dva značajna pojačanja: Josipa Popića i Frana Jacovića.

Trener Miron Češkić izražava oprez pred utakmicu: “U nedjelju nam dolazi ekipa Marsonie koja je u prijelaznom roku dovela dva značajna pojačanja: Josipa Popića i Frana Jacovića. Kroz ovaj tjedan napravit ćemo dobru pripremu za utakmicu s Marsoniom. Gosti će sigurno biti motivirani jer žele što prije osigurati ostanak u ligi, a naš cilj je isti kao i do sada: ostati u borbi za Final four. Pozivam sve naše navijače da nas podrže u nedjelju u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici.”

Jure Gunjina, najsvestraniji igrač Gorice ove sezone, ističe ozbiljnost utakmice: “Marsonia se pojačala Popićem i Jacovićem te će zasigurno biti puno teže doći do 2 boda nego što je to bilo u prvom kolu kada smo ih relativno glatko pobijedili u Slavonskom Brodu. Međutim, mi igramo na domaćem parketu i spremni smo preuzeti ulogu favorita. Pokušat ćemo doći do nove pobjede čime bi nastavili borbu za ulazak u playoff. Pozivam ovim putem naše navijače da nam se pridruže u što većem broju i podrže nas u nedjelju”

Utakmica će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici s početkom u 18 sati, a ulaz je besplatan. Svi navijači pozvani su podržati naše košarkaše Gorice u ovoj važnoj utakmici.