Home Izdvojeno Dođite na utakmicu i pomozite obnovu vukovarskog Vodotornja

Dođite na utakmicu i pomozite obnovu vukovarskog Vodotornja

PODIJELITE

U subotu u 16 sati u Kurilovcu odigrat će se nogometna utakmica između NK Udarnika Kurilovec i NK Sava Strmec. Sav prihod od kupljenih ulaznica ići će za obnovu vukovarskog Vodotornja.

-Približava se godišnjica pada Vukovara. Htjeli smo se simbolično uključiti i pomoći obnovu njegova Vodotornja. Cijena ulaznice je 20 kuna pa pozivamo sve da dođu u subotu na utakmicu. Ne moraju kupiti samo jednu ulaznicu, mogu i više, bitna je namjera jer simbol obrane Vukovara zaslužuje obnovu.-rekao je predsjednik NK Udarnik Kurilovec Filip Gabelica.

Poznato je da žene i djeca ne plaćaju karte na utakmicama NK Udarnika Kurilovec, no ako žele, mogu dati svoj doprinos i simboličnom cijenom sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji.

Gabelica je obećao je dobru utakmicu svim gledateljima koji dođu na kurilovečki stadion. – Igramo lijep nogomet. Cilj nam je ući u viši rang. Imamo dobre igrače i trenere. Nadamo se da serija pobjeda neće završiti ove subote. –

Podsjetimo, NK Udarnik Kurilovec ima sedam utakmica i sedam pobjeda s golom razlike 23:1. I u subotu, dakako, očekuju pobjedu i najmanje 200 prodanih ulaznica.